NOVO!

Dragi prijatelji,

aplikaciju i portal City info Loznica od danas smo proširili sa dve nove kategorije:

1. PRIJAVI PROBLEM – kategorija/sekcija u kojoj ćete potpuno anonimno moći da prijavite sve što mislite da je problem u gradu. Problem će biti pozicioniran na mapi grada i vidljiv svim našim korisnicima, a redakcija City info Loznica će, zavisno od vrste problema, nadležnim organima i institucijama proslediti navedene nepravilnosti i pratiti tok njihovog rešavanja. Svaka promena u statusu rešavanja biće uredno ažurirana, objavljena i dostupna. Prijava problema je apsolutna anonimna, a smisao kategorije je da svi zajedno unapredimo kvalitet života i ukažemo na postojanje bilo kakvih nepravilnosti i ubrzamo njihovo otklanjanje. Problem se može prijaviti direktno kroz aplikaciju na čemu insistiramo ili direktno putem linka prijaviproblem.cityinfo.rs.

NAGLAŠAVAMO, UKAZIVANJE NA POSTOJANJE PROBLEMA NEMA NIKAKVU ZLONAMERNU ILI POLITIČKU KONOTACIJU, VEĆ SAMO I ISKLJUČIVO JE USMERENO KA NJEGOVOM ŠTO BRŽEM REŠAVANJU!

2. CITY INFO STAV – kategorija u kojoj će redakcija iznositi svoje stavove o „sitnicima koje život znače“. Reč je o isključivo autorskim tekstovima i ličnom stavu. Istovremeno pozivamo sve naše pratioce da iznesu svoj stav o bilo kojoj temi interesantnoj za naš grad. Vaš stav, ukoliko ne odstupa od uslova i pravila korišćenja aplikacije, takođe ćemo objaviti kao autorski tekst. Zainteresovani svoj STAV mogu poslati na info@cityinfo.rs.

Pozivamo Vas da se uključite u rad ove dve kategorije kako bi zajednički učinili da nam život i rad bude lakši.

Vaš City info Loznica