BIBLIOTEKA VUKOVOG ZAVIČAJA – ponovo otvorena za čitaoce

Posle nešto manje od dva meseca, Biblioteka Vukovog zavičaja od danas (7. maj) nastavlja rad sa korisnicima svakim radnim danom od osam do dva popodne.
Iz gradske biblioteke apeluju da se korisnici pridržavaju svih mera zaštite, u skladu sa trenutnom situacijom i preporukama, a dozvoljen je samo pojedinačan ulazak u prostorije za iznajmljivanje knjiga, uz obavezno nošenje zaštitne opreme (maske i rukavice) i pridržavanje mera fizičke distance.

– Duže zadržavanje u prostorijama ustanove (korišćenje čitaonice i publikacija koje se ne iznose iz biblioteke) nije dozvoljeno, a korisnici mogu i pozivom na kontakt telefon broj 015/7882-123 rezervisati knjige i u toku radnog vremena ih preuzeti od bibliotekara. Molimo korisnike da poštuju našu trenutnu organizaciju rada u cilju zaštite opšteg zdravlja – poručuju iz biblioteke.
Inače, korisnici koji su bili upisani zaključno sa 16. martom ove godine, zbog vanredne situacije imaju pravo na besplatno produženje upisnine za 50 dana, od datuma do kog su upisani.

preuzeto sa loznickenovosti.com